Pernil ibèric, pernil serrà i espatlles

Comprar pernil ibèric, pernil serrà i espatlla tant ibèrica com serrana a les nostres xarcuteries situades a Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Santa Coloma de Gramenet, et será d’allò més senzill gràcies al nostre equip de profesionals que t’ajudarà a escollir quin s’adapta millor als teus gustos i necessitats.

Tenim tota la representació del porc ibèric, blanc i Duroc del territori espanyol, comptant amb les quatre varietats de pernil ibèric amb Denominació d’Origen reconegudes per l’Unió Europea: Guijuelo (Salamanca), Jabugo (Huelva), Valle de los Pedroches (Còrdova) i Devesa d’Extremadura. Es pot triar entre peces senceres o peces desossades i envasades al buit. A més, hi ha la possibilitat d’encarregar-nos el servei de desossat de la peça i la preparació de la mateixa en sobres, la qual cosa permet una bona conservació i comoditat a l’hora de consumir-ho.

El nostre compromís més important és preservar la màxima qualitat en tots els nostres productes, per la qual cosa tots els nostres Pernils i Espatlles són escollits personal i minuciosament.