logotipo Torrevejano ibericos

SOBRE NOSALTRES

1972
Foto en blanco y negro de fachada tienda torrevejano de 1985

L'empresa GRÀCIA va néixer fa més de 50 anys de la mà d'una família aragonesa que es va instal·lar a Barcelona. Des de llavors i amb el pas dels anys la família Gràcia ha aconseguit conformar una xarxa de més de 30 punts de venda a Catalunya.

2011

Després de molts anys de relació laboral a l'empresa GRÀCIA, el Pepe Torrevejano, nebot del José Gràcia, un dels fundadors de la marca GRÀCIA, va decidir iniciar el seu propi negoci inaugurant l'any 2011, una Xarcuteria Pernileria amb degustació a la localitat de Vilanova i la Geltrú.

2016

Posteriorment, a l'estiu del 2016, es van inaugurar simultàniament dos establiments a les localitats de Vilafranca del Penedès i Santa Coloma de Gramenet.

2016
Charcutería en Vilafranca del Penedés

Vilafranca del Penedès 

2016
Charcutería en Santa Coloma de Gramenet

Santa Coloma de Gramenet, en aquest cas el Manuel Torrevejano, germà del Pepe Torrevejano, va apostar per la seva propia marca i cognom "TORREVEJANO Xarcuters".

2021
Fachada tienda degustación sitges torrevejano

Finalment, al 2021 es va inaugurar l'última botiga a la localitat de Sitges, comptant aquesta última, també amb degustació on poder gaudir dels excel·lents productes al mateix local.

Des de sempre el seu esforç i obstinació es basen en el compromís d’aconseguir la millor qualitat de tots els seus productes per a poder oferir-la als seus clients.