La Nostra història – Torrevejano

A les nostres xarcuteries a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Santa Coloma de Gramenet podràs comprar pernil ibèric, pernil serrà i espatlla; formatges nacionals, internacionals i de proximitat; una àmplia gama d’embotits ibèrics, cuits i una gran varietat de productes delicatessen.

L’empresa GRACIA va néixer fa més de 50 anys de la mà d’una família d’aragonesos que es va establir a Barcelona. Des de llavors i amb el pas dels anys la família Gracia ha aconseguit conformar una xarxa de més de 30 punts de venda a Catalunya.

Fa uns anys, el Pepe i el Manuel Torrevejano, nebots del José Gracia Monzón, un dels fundadors de la marca GRACIA, van decidir iniciar els seus propis negocis inaugurant a l’any 2011, una Xarcuteria Pernileria amb degustació a la localitat de Vilanova i la Geltrú.

Posteriorment, a l’estiu del 2016, es van inaugurar simultàneament dos establiments a las localitats de Vilafranca del Penedès i Santa Coloma de Gramenet, aquesta darrera apostant per donar a conèixer el seu propi nom, ‘TORREVEJANO Xarcuters’.

I ara, al 2021, han apostat per inaugurar un nou centre a la localitat de Sitges, comptant aquesta darrera botiga, també amb Degustació on poder gaudir dels excel·lents productes al mateix local.

Des de sempre, el seu esforç i obstinació es basen en el compromís d’aconseguir la millor qualitat de tots els seus productes per a poder oferir-la als seus clients.